Barcelona: „váratlan” fordulat, Dembélé újra megsérült…

Vágólapra másolva!
2021.11.04. 15:07
null
Ousmane Dembélé a Dinamo Kijev elleni szerdai BL-meccsen játszott először ebben az idényben (Fotó: AFP)
Combizomsérülést szenvedett Ousmane Dembélé, az FC Barcelona francia labdarúgója – számolt be róla a katalán klub a hivatalos honlapján. A francia szélsőn kívül a hátával bajlódó Sergino Dest sem léphet pályára a Celta Vigo elleni szombati spanyol bajnoki mérkőzésen.

 

Alighogy visszatért, újra megsérült Ousmane Dembélé. A 24 éves támadó nyári térdműtétjét követően a Dinamo Kijev elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen (1–0) lépett pályára először ebben az idényben, csereként a 65. percben állt be – holott a hírek szerint a Barcánál úgy tervezték, hogy csak az utolsó tíz percet tölti majd a pályán, ám a meccs alakulása másképp kívánta meg.

Dembélének ezúttal a bal combjában húzódott meg egy izom. A Cadena SER rádióadó úgy tudja, aggodalomra nincs ok, mert a sérülés nem súlyos, a francia szélsőnek csak a Celta Vigo elleni szombati bajnokit kell kihagynia, a válogatott szünet után már ismét számíthat rá a szakmai stáb.


Dembélén kívül Sergino Dest is kihagyja a vigói túrát, ő a hátát fájlalja. A 21. életévét tegnap (szerdán) betöltő amerikai jobbszélső már a Dinamo Kijev ellen sem játszott, mert nem volt százszázalékos állapotban.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik