Barcelona: Shakira Londonba költöztetné a Piqué családot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.14. 10:30
Nehezen viseli a párját érő támadásokat, ezért Londonba költözne Shakira, a Barcelonában játszó Gerard Piqué gyerekeinek anyja – írja a spanyol Don Balón. A szaklap szerint ez azzal járhat, hogy a világ- és Európa-bajnok játékos a Premier League-be szerződik.

A szaklap kiemeli, hogy a szókimondó Piquét sok támadás érte, amióta kiderült, hogy a klub elnöke akar lenni, és a Real Madrid, valamint a liga vezérkara felé tett arrogáns megnyilvánulásai is növelték az ellenszenvet Spanyolországban (2015-ben még egy válogatott meccset is el kellett költöztetni miatta a Bernabéuból).kiderült, hogy a klub elnöke akar lenni, és a Real Madrid, valamint a liga vezérkara felé tett arrogáns megnyilvánulásai is növelték az ellenszenvet Spanyolországban (2015-ben még egy válogatott meccset is el kellett költöztetni miatta a Bernabéuból).

Shakira állítólag nehezen viseli a párját és a családot érő támadásokat, gyerekei apján is érzi a fokozódó feszültséget, ezért lépni akar, méghozzá Angliába – szerinte Piqué egyik legjobb barátja, a Chelsea-ben játszó Cesc Fabregas is segíthet meggyőzni kedvesét a váltásról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik