Barcelona: Setién több mint fél órát beszélgetett Messivel

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.07.20. 15:01
null
Lionel Messi szombaton több mint fél órát beszélt Quique Setiénnel (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóértesülés szerint Quique Setién és Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője és hatszoros aranylabdás sztárja több mint fél órát beszélgetett egymással az Osasunával szemben elveszített bajnoki mérkőzést követően.


A Catalunya Radio úgy tudja, a diskurzust Setién kezdeményezte, és szombaton került rá sor, egy nappal azután, hogy Josep Maria Bartomeu klubelnök támogatásáról biztosította a 61 esztendős vezetőedzőt.

A beszélgetés során Setién és az Osasuna elleni meccs után ami a szívén, az a száján jellegű nyilatkozatot adó Messi megosztották egymással gondolataikat, de hogy az eszmecsere során pontosan mi hangzott el, arról nem szivárogtak ki információk.

A Barcelona vasárnap az Alavés 5–0-s idegenbeli legyőzésével fejezte be a bajnokságot, a találkozót követő sajtótájékoztatón Setiént többek között a Messihez fűződő viszonyáról is kérdezték.

Messivel a kapcsolatom többé-kevésbé ugyanolyan, mint a csapat többi tagjával. Vannak, akik nyitottabbak másoknál, de a kapcsolatunk jó. Élvezem az ő és mindenki más támogatását is az öltözőben” – idézi Setiént a Marca.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik