Barcelona: Piquének részlegesen elszakadt a térdszalagja

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.11.22. 14:42
null
Gerard Piquére hosszabb kihagyás várhat (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona 10 év után először kapott ki a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Atlético Madridtól, miután Marc-André ter Stegen súlyos hibájának is betudhatóan 1–0-ra nyertek a madridiak. A mérkőzésen Gerard Piqué és Sergi Roberto is megsérült, állapotukról és a vizsgálatok eredményéről a katalán csapat a Twitter-oldalán adott hírt.

A Barcelona tájékoztatása szerint Gerard Piquének egy rándulás mellett részleges szalagszakadása van a jobb térdében. Az, hogy pontosan mennyit kell majd kihagynia, egyelőre bizonytalan, a sérülése javulásától függ.

Sergi Robertónak a jobb combhajlítója szakadt el az Atlético Madrid elleni mérkőzésen, rá várhatóan két hónapig nem számíthat Ronald Koeman, aki a mérkőzés után úgy nyilatkozott, akárcsak a többi edző, ő is aggódik, mivel a feszes menetrend miatt rengeteg sérülés van.

Card

A mérkőzés összefoglalója

SPANYOL LA LIGA
10. FORDULÓ
ATLÉTICO MADRID–BARCELONA 1–0
(1–0)
Madrid,
Wanda Metropolitano,zárt kapuk mögött. Vezette:Munuera Montero
ATLÉTICO:
Oblak – Trippier, Szavics, Giménez, Hermoso, Carrasco (Felipe, 90+1.) – M. Llorente (D. Costa, 73.), Koke, Saúl – Á. Correa (Kondogbia, 84.), J. Félix (Lemar, 84.).Vezetőedző:Diego Simeone
BARCELONA:
Ter Stegen – S. Roberto, Piqué (Dest, 62.), Lenglet, Alba – Pjanic (Braithwaite, 83.), De Jong – O. Dembélé, Messi, Pedri (Coutinho, 57.) – Griezmann (Trincao, 83.).Vezetőedző:Ronald Koeman
Gólszerző:Carrasco (45+3.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik