Barcelona: Örülök, hogy Leo döntötte meg a rekordomat - Rivaldo

Vágólapra másolva!
2010.09.16. 18:44
Kedd óta Lionel Messi a Barcelona labdarúgócsapatának legeredményesebb játékosa a Bajnokok Ligájában (a selejtezőket is beszámítva). Az argentin aranylabdás a görög Panathinaikosz elleni sikerből (5–1) két góllal vette ki a részét, így két találattal megelőzi a klub örökrangsorában ebben a statisztikai mutatóban 25 találattal álló Rivaldót, akivel az első forduló előtt még holtversenyben állt. A brazil támadó középpályás úgy nyilatkozott: örül, hogy éppen Messi lett az, aki megdöntötte a rekordját.

„Nagyon örülök, hogy Leo volt az, aki végül megjavította a rekordomat. Ha volt a világon olyan játékos, aki képes lehetett erre, akkor az Messi, mert minden kétséget kizáróan ő a legjobb futballista a világon. Annak ellenére megérdemli az újbóli Aranylabdát, hogy nem sikerült nyernie a dél-afrikai világbajnokságon."

„Leo olyan minőséget képvisel, hogy már most ott van minden idők legjobbjai között, Pelé és Maradona magasságában. Az egyetlen különbség az, hogy velük ellentétben Messi még mindig nem nyert világbajnokságot, de még fiatal, így lesz alkalma bepótolni."

„Mindent elmond az alázatáról, hogy góljai után Istennek mond köszönetet. Leo óriási példakép a gyerekek számára."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik