Barcelona: Neymar és Lautaro helyett Németországból jöhet duó

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.04.23. 07:02
null
Werner az első számú második kiszemelt Barcelonában (Fotó: AFP)
Arról már hosszú hónapok óta cikkeznek a spanyol sajtóban, hogy az FC Barcelona szeretné megfiatalítani valamelyest a támadószekcióját, ezért főleg csatár és szélső posztokon keres új játékosokat. Korábban Neymar visszatérése mellett az interes Lautaro Martínez nevével lehetett a legtöbbet találkozni ezen hírekben, ám a Mundo Deportivo most egy régi-új nevet is bedobott, Timo Wernerét.

 

A lap azt írja, Werner már korábban is az FC Barcelona által megfigyelt játékosok közé tartozott, s az utóbbi hetekben ismét „alternatívává” vált az interes Lautaro Martínezzel szemben. A Mundo Deportivo kiemeli, Werner vételára jóval alacsonyabb lenne, mint az argentin támadóé, akiért 100-120 millió körüli összeget várnak az olaszok.

Az RB Leipzig támadójának ezzel ellentétben már csak bő egy év van hátra a szerződéséből, s korábban arról lehetett olvasni, hogy a Bayern München vagy épp a Liverpool 45-50 milliós ajánlattal próbálkozik a megszerzéséért.

A spanyolok szerint ez nem azt jelenti, hogy ne Lautaro lenne az első számú csatárkiszemelt, csupán azt, hogy a Barcánál nem akarják (vagy jelen körülmények között: nem tudják) mindenáron megszerezni az Inter futballistáját.

Mindezek alapján hasonló a helyzet, mint Neymar-ügyben. Korábban a Sport című lap írt arról, hogy a brazil szélső helyett jóval olcsóbb megoldásként a Bayernben futballozó Kingsley Coman megszerzésének lehetőségét vizsgálják a katalán klub vezetői. Számításaik szerint a francia labdarúgó harmadannyiba kerülne, mint Neymar.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik