Barcelona: nem műtik meg a sérült Ansu Fatit

Vágólapra másolva!
2022.01.25. 15:39
null
Nem műtik meg Ansu Fatit (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata a hivatalos oldalán tudatta, hogy 19 éves tehetségét, Ansu Fatit nem műtik meg, miután proximalis ínsérülést szenvedett a bal combhajlító izmában. Az AS szerint a támadó előzetesen 48 órás gondolkodási időt kért a klubtól, majd az orvosokkal egyeztetve inkább a konzervatív kezelés mellett tette le a voksát.

 

Ansu Fati az Athletic Bilbaótól elszenvedett vereség alkalmával szenvedett sérülést, könnyek között hagyta el a pályát a 96. percben.

Múlt hét pénteken a gránátvörös-kékek a hivatalos oldalukon számoltak be róla, hogy a játékos proximalis ínsérülést szenvedett a bal combhajlító izmában.

Kedden kiderült, Fati az orvosokkal egyeztetve úgy döntött, térdműtéte után nem fekszik ismét kés alá, inkább a konzervatív kezelést választotta.

Visszatérése a gyógyulás gyorsaságától függ a Barca szerint, a nemzetközi sajtóban azonban két-három hónapos kihagyással kalkulálnak.

A 4-szeres spanyol válogatott támadó pályafutását alaposan megnehezítik a különböző sérülések. Tavaly szeptemberben csaknem egyéves kihagyás után térhetett vissza a futballpályára, azonban október végén ismét megsérült. Novemberben szintén problémái voltak, éppen a bal combjával akadtak gondok.

A játékos mindössze 10 tétmérkőzésen szerepelt a jelenlegi kiírásban, ezeken 5 gólig és 1 gólpasszig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik