Barcelona: „Messit nem fogják elgondolkodtatni a történtek”

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.15. 22:11
null
„Ne aggódjatok, Messi nem megy sehová!” – mintha csak ezt kürtölné világgá Setién (Fotó: AFP)
Igyekezett megnyugtatni a kedélyeket Quique Setién, amikor az FC Barcelonáról és Lionel Messiről kérdezték egy interjúban. A katalánok vezetőedzője úgy véli, a csapatkapitány a közelmúltbeli történések ellenére is marad a klubnál.


A januárban kinevezett 61 éves vezetőedzőt először az elmúlt napok, hetek barcelonai történéseiről kérdezték – mint ismert, Josep Maria Bartomeu elnököt egyre többen kritizálják, a napokban hat igazgatósági tag mondott le.

„Ezek normális dolgok a nagy kluboknál. Talán inkább az a szomorú, hogy ezek a krízisek a médiához is eljutnak. Jobb lenne nyugodt környezetben dolgozni, de a dolgok nem így működnek” – mondta Setién a katalán TV3-nak.

„Nem hiszem, hogy a történtek egy Messihez hasonló játékost elgondolkodtatnak azzal kapcsolatban, hogy maradjon-e a klubnál. Biztos vagyok benne, hogy játékoskarrierjét a Camp Nouban fejezi majd be” – próbálta megnyugtatni a szurkolókat Setién a klub legnagyobb sztárjával kapcsolatosan, akinek egyelőre 2021 júniusáig van élő szerződése Barcelonában.

Korábban Bartomeu is úgy nyilatkozott, számít Messire a következő években, illetve maga az érintett is elmondta többször, hogy legszívesebben maradna a katalánoknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik