Barcelona: Messinek öt éve megfordult a fejében, hogy távozzon

Vágólapra másolva!
2019.10.09. 13:13
null
Volt, hogy Lionel Messi az adóügyek időszakában elvágyódott Barcelonából (Fotó: AFP)
Lionel Messi, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona ötszörös aranylabdás klasszisa őszintén mesélt a a RAC1 katalán rádiócsatornának arról az időszakról, amikor közel állt ahhoz, hogy távozzon a katalán együttestől.

Bizonyára sokan emlékeznek arra az időszakra, amikor Lionel Messinek – több, a spanyol élvonalban játszó sztárfutballistával egyetemben – meggyűlt a baja a spanyol adóhatóságokkal az adófizetések miatt.

„Volt idő amikor úgy éreztem, hogy belefáradtam az ügyemet övező körülményekbe. Főként 2013-ban és 2014-ben, akkoriban sok problémám volt a spanyol pénzügyminisztériummal.”

Messit megviselte ez az időszak, nem is szívesen emlékszik rá vissza. A kialakult helyzet miatt még a távozás gondolata is felvetődött benne, persze nem azért, mert más klubba vágyódott volna.

„A legjobb az volt az egészben, hogy a gyermekeim még kicsik voltak, nem értettek semmit az egészből, de nehéz időszakunk volt. Abban az időben megfordult a fejemben a távozás gondolata, nem azért, mert szerettem volna elhagyni a Barcát, hanem emiatt az egész ügy miatt.”

Az argentin világsztár Neymarról is beszélt a RAC1 katalán rádiócsatornának.

„Őszintén azt gondoltam az átigazolási időszak alatt, hogy ha nem igazol hozzánk, akkor a Real Madridban köt majd ki. Azt tudtam, hogy nagyon szeretne távozni. Váltani szeretett volna, elvágyódott Párizsból.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik