Barcelona: Messi és a családja már a reptéren, hamarosan indulnak – videó

Vágólapra másolva!
2021.08.10. 14:18
Fabrizio Romano, az olasz transzferguru a hivatalos Twitter-oldalán tett közzé egy videót és képet, amelyen Lionel Messit és a családját láthatjuk – hamarosan indulnak Barcelonából Párizsba. 

A L’Équipe és a Sport szinte egyszerre számolt be arról, hogy létrejött a megállapodás a hatszoros aranylabdás labdarúgó és a párizsi klub között. A beszámolók szerint, Messi kedd délután repül a francia fővárosba, s a PSG szerdán jelenti be a szerződtetését. Nos, erről Fabrizio Romano is írt a hivatalos Twitter-oldalán, majd egy videót és egy képet is megosztott a világklasszis támadóról és családjáról. L’Équipe és a Sport szinte egyszerre számolt be arról, hogy létrejött a megállapodás a hatszoros aranylabdás labdarúgó és a párizsi klub között. A beszámolók szerint, Messi kedd délután repül a francia fővárosba, s a PSG szerdán jelenti be a szerződtetését. Nos, erről Fabrizio Romano is írt a hivatalos Twitter-oldalán, majd egy videót és egy képet is megosztott a világklasszis támadóról és családjáról.

„Lionel Messi a barcelonai reptéren a családjával. Már délután Párizsban lesz.”


„És itt pedig Leo Messi és a felesége, Antonela. Ideje átesni az orvosi vizsgálatokon, s aláírni a szerződést, mint a PSG új játékosa. Történelmi nap.”


Az argentin futballista – aki 13 éves kora óta volt az FC Barcelona játékosa – vasárnap a könnyeivel küzdve búcsúzott el a gránátvörös-kékektől. Messinek az előző idény végén lejárt a megállapodása, s hiába jutott egyezségre a Barcával, a klub a La Liga szabályai miatt nem tudta szerződtetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik