Barcelona: Martino úton van; már ma megegyeznek?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.22. 13:10
Ben Hayward, a goal.com Katalóniában tartózkodó szakírója szerint Gerardo Martino törölte a nyaralását, és már úton van Spanyolország felé, hogy személyesen egyeztessen a Tito Vilanova utódját kereső Barcelona labdarúgócsapatának vezetőségével.

A beszámolók szerint a Tata becenévre hallgató szakember órákon belül megérkezik Barcelonába, ahol már ma tárgyalóasztalhoz ül Andoni Zubizarretával, a katalánok sportigazgatójával, és nem zárható ki, hogy az esti órákban megegyezés megszületik a felek között. Ha valóban egymás tenyerébe csapnak a felek, akkor kedden kerülhet sor a hivatalos bejelentésre.

Mint beszámoltunk róla, a spanyol sajtó vasárnap úgy értesült, a gránátvörös-kékek vezetősége utazik Buenos Airesbe, hogy egyeztessen az 50 esztendős szakemberrel, ám a jelek szerint „fordult a kocka”, és Martino utazik Spanyolországba.

Eközben Luis Enrique, a Celta Vigo vezetőedzője iránt hivatalos megkeresés továbbra sem történt a Barcelona részéről, így egyre nagyobb az esélye, hogy Martinóra esik Zubizarretáék választása.

Ami biztos: a Bayern München elleni szerdai felkészülési mérkőzésen – amely az eredeti tervekkel ellentétben nem 20.30-kor, hanem 18.30-kor kezdődik – Jordi Roura másodedző irányítja a spanyol bajnokot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik