Barcelona: Luis Suárez biztos benne, felépül a folytatásra

Vágólapra másolva!
2020.03.22. 09:02
null
Luis Suárez elhivatott, minél előbb visszatérne a pályára – ha folytatódik a bajnokság (Fotó: AFP)
Luis Suárez, a spanyol élvonalbeli Barcelona labdarúgója biztosra veszi, hogy ott lesz a pályán, ha a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után folytatódnak a bajnokságok.

 

Suárez térdét eredetileg május elején műtötték volna meg, ám a beavatkozást előre kellett hozni januárra, mivel sűrűsödtek a panaszai – legutóbb január kilencedikén, az Atlético Madrid elleni Szuperkupa-elődöntőn lépett pályára. Az azóta rehabilitációját töltő uruguayi válogatott csatár a montevideói Referí nevű lapnak adott interjút visszatérésével kapcsolatban, ami a koronavírus-járvány okozta szünet utánra tehető.

„Az orvosom szerint egyre javul az állapotom, így reális a mielőbbi visszatérés lehetősége. A kérdés már csak az, mikor folytatódik a bajnokság – idézi a Referí Luis Suárezt. – Jól sikerült a rehabilitáció, ami erőt adott ahhoz, hogy a tervezettnél előbbi visszatérést elérhessem. Jelenleg azonban óvatosnak és realisztikusnak kell lennünk, az emberek nem futballmeccseket akarnak nézni, hanem először is elhagyni a házukat, biztonságban érezni magukat, újra élvezni az életet.”

A spanyol La Liga hivatalosan április negyedikéig szünetel, ám az ország járványügyi helyzete miatt ezt minden bizonnyal meghosszabbítják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik