Barcelona: Luis Enrique szerint szélsőségesen ítélik meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.31. 17:00
Luis Enrique, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője nem idegeskedik játékosai rossz formája miatt, továbbra is nyugodt, és már a soron következő, Celta Vigo elleni összecsapásra készül.

„Minden csapatnak vannak rosszabb időszakai. Nyugodtak vagyunk. Amikor mindent megnyersz, akkor hihetetlenül jó vagy, ha viszont elveszted a meccseket, akkor te vagy a világ legrosszabb edzője.Szerintem nem kéne ennyire szélsőségesen nézni ezt a kérdést” – vélekedett Luis Enrique.

„Meccs előtt mindig elmondom a játékosoknak, ki lesz kezdő, ez így korrekt. Minden héten megfigyelem, ki milyen teljesítményt nyújt, mennyit dolgozik, a döntéseimet pedig ezek alapján hozom meg.”

„A Celta elleni mérkőzés fontos, készülnünk kell rá.Kicsit furcsa, mert sok Celta-játékost ismerek. Nagyon látványos és veszélyes csapatnak vélem őket. Örülök neki, hogy ilyen jól kezdték a szezont” – dicsérte korábbi csapatát a szakember, aki kitért az elvesztett el Clásicóra is.

„Nem volt nehéz felrázni a csapatot. Az ilyen vereségek mindig fájóak, tudtuk, hogy lesznek olyan szenvedős pillanataink, mint ez. A szezon hosszú, rengeteg rossz pillanata van, ezekkel szembe kell nézni, és túl kell jutni rajtuk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik