Barcelona: Laporta szerint jól haladnak a tárgyalások Messivel

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.13. 12:28
null
Lionel Messinek június 30-án járt le a szerződése a katalán sztárcsapatnál (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona elnöke szerint megfelelő ütemben zajlanak a tárgyalások Lionel Messi, a klub hatszoros aranylabdás futballistája szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban – írja az MTI.

 

Így nyilatkozott Joan Laporta azt követően, hogy az argentin játékos jövője újra a középpontba került, miután hazája válogatottját Copa América-győzelemre vezette Brazíliában.

„Az összes katalán, egész Barcelona és a labdarúgóvilág örül Leo sikerének. Óriási dolog látni, hogy a futballtörténelem egyik legjobb játékosa mennyire boldog egy ilyen cím elnyerése után" – nyilatkozta Joan Laporta.

A 34 éves sztárnak június 30-án járt le a szerződése a katalán klubnál, amelynél egész felnőttpályafutását töltötte. Sajtóhírek szerint a Manchester City és a Paris Saint-Germain is szeretné a soraiban tudni.

Messi az elmúlt idényben 38 gólt és 12 gólpasszt jegyzett a Barcelona színeiben, a gárda viszont csak a harmadik lett a La Ligában. A Copa Américán aztán szenzációsan futballozott, négy találattal gólkirály lett, és öt gólpasszával is a legjobb volt a mezőnyben.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik