Barcelona: Koeman kizárta, hogy leülne a kispadra

Vágólapra másolva!
2013.07.21. 08:59
Ronald Koeman, a holland Feyenoord jelenlegi vezetőedzője a látókörön kívülre helyezte magát a Tito Vilanova súlyos betegsége miatt megüresedett barcelonai kispad kérdésében.

Pénteken a Barcelona labdarúgócsapatának elnöke, Sandro Rosell rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az együttes vezetőedzője, Tito Vilanova a jövőben csak a betegségéből való felépülésre szeretne koncentrálni, így távozik a klub vezetőedzői posztjáról. A katalán sajtóban ezt követően megjelent 13 edzőjelölt között Ronald Koeman neve is felmerült, de a holland tagadta, hogy a visszatérést fontolgatná korábbi klubjához.rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az együttes vezetőedzője, Tito Vilanova a jövőben csak a betegségéből való felépülésre szeretne koncentrálni, így távozik a klub vezetőedzői posztjáról. A katalán sajtóban ezt követően megjelent 13 edzőjelölt között Ronald Koeman neve is felmerült, de a holland tagadta, hogy a visszatérést fontolgatná korábbi klubjához.

„Nem gondolok a visszatérésre, csak Vilanova gyógyulására – válaszolt az 50 éves szakember a Feyenoord–Dordrecht felkészülési mérkőzés után a riporterek kérdésére. – Hogy ki lesz az új edző? Nem tudom, és nem is akarok ezzel a kérdéssel foglalkozni.”

A katalán csapat vezetőedzői posztjára jelenleg két név a legesélyesebb, a B-csapatot korábban irányító, a nyáron a Celta Vigóhoz szerződött Luis Enrique, és a madridi sajtó által favorizált argentin, a legutóbb a a Newell's Old Boyst irányító Gerardo „Tata" Martino.

Akárki is lesz Tito Vilanova utódja a kispadon, hosszú távon számolhat kulcsembereivel, hiszen 11 játékosnak legalább 80 millió euró a kivásárlási ára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik