Barcelona: Kib…ott szemetek! – Dani Alves kifakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.08. 22:03
null
Daniel Alves kifakadt – a Barcelona sztárja a beszólt a médiának (Fotó: Reuters)
Dani Alves, a La Ligában szereplő Barcelona védője közösségi oldalán élesen kritizálta a spanyol médiát, miután az – a 32 esztendős játékos szerint – szenzációhajhász, a labdarúgókat pedig csak felhasználja ahhoz, hogy minél nagyobb számban tudja eladni az újságokat.

 

A brazil védő nem rejtette véka alá véleményét.

„Minden egyes nappal egyre jobban szégyellem, hogy részese vagyok ennek a sportnak, hogy a média hogyan használja a labdarúgókat, csak játszanak velünk” – írta Instagram-oldalán Alves.

„A sajtó úgy szórakozik velünk, hogy azzal jobban eladhatóbbak legyenek az újságok. Egyre kevesebb szó esik a futballról, a taktikáról, a játékról, a gólokról, a nagy mentésekről és a látványról – tette hozzá a 32 éves védő. – Kib…ott szemetek!”

Dani Alves kifakadása után a Barcelona hivatalos közleményben jelezte, Alvesnek szíve joga a szabad véleménynyilvánítás, de elhatárolódik a brazil védő megjegyzéseitől.

„Bár a futballisták szabadon megoszthatják nézeteiket, a klub szükségesnek érzi tisztázni, hogy nem ért egyet Alves kritikus, sértő véleményével.”

Daniel Alves Instagram-oldalán fakadt ki (Fotó: Instagram)
Daniel Alves Instagram-oldalán fakadt ki (Fotó: Instagram)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik