Barcelona: jogi lépéseket indított klubja ellen a játékos

Vágólapra másolva!
2019.12.28. 09:10
null
Arturo Vidal szerint még több mint kétmillió euróval tartozik neki a Barca (Fotó: AFP)
Jogi lépéseket kezdeményezett saját klubja ellen Arturo Vidal, a Barcelona középpályása. A chilei labdarúgó úgy gondolja, a katalánok nem utalták át neki a megállapodásban foglalt megfelelő pénzösszeget.

Az ABC nevű spanyol napilap úgy tudja, Vidal 2.4 millió eurót kér számon a Barcán – a chilei szerint a kapott 1.7 helyett 4.1 millió eurónyi bónuszban kellett volna részesülnie az elmúlt idény kapcsán.

A katalánok mindeközben azt gondolják, hogy a klub számítása helyes, és egyáltalán nem tartoznak a játékosnak. Az ABC úgy tudja, a Barcelona szerint a chilei futballista csupán ürügyet próbál találni arra, hogy a télen távozhasson a csapattól.

Mint ismert, Vidal már korábban is panaszkodott amiatt, hogy nem játszik eleget a gránátvörös-kékeknél – nemrég az el Clásico előtt elviharzott az edzésről, miután kiderült, hogy nem kerül be a kezdő tizenegybe. A hírek szerint a korábbi Juventus-játékosnak az olasz Inter jelentheti a menekülőutat.

A 32 éves középpályás 2018 nyarán a Bayern Münchentől érkezett a Barcelonához, azóta 72 mérkőzésen 8 gólt és ugyanennyi gólpasszt jegyez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik