Barcelona: jó hírt közöltek az agyrázkódást szenvedő Araújóról

Vágólapra másolva!
2022.05.11. 14:01
null
Ronald Araújót a mentő vitte el a mérkőzésről (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Barcelona labdarúgója, Ronald Araújo agyrázkódást szenvedett és eszméletét vesztette csapata kedd esti, Celta Vigo elleni, győztes (3–1) meccsén, emiatt kórházba kellett szállítani a pályáról. A játékos állapotáról most közleményt adott ki csapata.

 

A találkozó 60. percében az Ronald Araújo a levegőben ütközött Gavival, majd néhány lépés után összeesett, és elvesztette az eszméletét. A sokkoló jelenet után közel tíz percet állt a játék, majd a pályáról szállította el a mentő a kórházba a játékost.

„Első csapatunk játékosa, Ronald Araújo kivizsgálása jó eredményeket hozott, így kiengedték a kórházból. Állapotának további javultával lesz majd bevethető” – közölte a Twitteren a Barcelona.

 


 

SPANYOL LA LIGA
36. FORDULÓ
FC Barcelona–Celta Vigo 3˜˜–1 (2–0)
Barcelona,
Camp Nou, 55 899 néző. Vezette: Ortiz Arias
Barcelona:
Ter Stegen – Dani Alves (Mingueza, 89.), R. Araújo (Lenglet, 67.), Eric García, Jordi Alba – F. de Jong, Gavi – O. Dembélé, Depay (Fati, 64.), Ferran Torres (Puig, a szünetben) – Aubameyang (L. de Jong, 84.). Vezetőedző: Xavi
Celta: Dituro – K. Vázquez (Murillo, a szünetben), Aidoo, N. Araújo, Galán – Beltrán (Veiga, 90.) – B. Méndez, D. Suárez (Fontán, 80.), Cervi (A. Solari, 90+7.) – Galhardo (Tapia, 60.), Aspas. Vezetőedző: Eduardo Coudet
Gólszerző: Depay (30.), Aubameyang (41., 48.), ill. Aspas (50.)
Kiállítva: Murillo (58.)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik