Barcelona: három támadó visszatérhet a nyáron

Vágólapra másolva!
2014.04.03. 17:00
Az El Mundo Deportivo napilap összeállítást közöl a Barcelona máshová kölcsönadott játékosairól azok után, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a következő két átigazolási időszakból kizárta a klubot. A barcelonai illetőségű újság elemzéséből kiderül, hogy támadófronton nem szorul erősítésre a katalán csapat, a védelemben azonban komoly gondok lehetnek a 2014–2015-ös idényben.

A gránátvörös-kékek tulajdonában álló futballisták közül ebben a szezonban Gerard Deulofeu (Everton), Rafinha (Celta Vigo) és Bojan Krkic (Ajax) szerepel kölcsönben máshol, de ők a nyáron visszatérhetnek anyaegyesületükhöz – igaz, utóbbi játékos szolgálataira a hírek szerint az átigazolási tilalom ellenére sem tart igényt a Barcelona szakmai stábja.Gerard Deulofeu (Everton), Rafinha (Celta Vigo) és Bojan Krkic (Ajax) szerepel kölcsönben máshol, de ők a nyáron visszatérhetnek anyaegyesületükhöz – igaz, utóbbi játékos szolgálataira a hírek szerint az átigazolási tilalom ellenére sem tart igényt a Barcelona szakmai stábja.

Azt ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a fent említett három labdarúgó mindegyike a támadósorban vethető be, így a középhátvéd- és a kapusposzt a kölcsönjátékosok visszatérésével sem lenne megoldva.

Ha a FIFA elutasítja a katalánok fellebbezését, akkor a feltételezések szerint a B-csapatból a védekező középpályásként, és szükség esetén középhátvédként bevethető, Sergio Busquets-utódnak tartott Sergi Samper, valamint a támadásépítésért felelős Denis Suárez kerülhet fel az első kerethez.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Marc-André ter Stegen átigazolása is kútba eshet a nemzetközi szövetség határozata miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik