Barcelona: ha Neymar nem jön, Sancho a B-terv – sajtóhír

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.03. 16:23
null
Jadon Sancho már az FC Barcelona kívánságlistáján is szerepel (Fotó: AFP)
Ha az FC Barcelona nem tudja ezen a nyáron visszahozni a Paris Saint-Germaintől a brazil Neymart, sajtóértesülések alapján a spanyol futballbajnoki címvédőnél életbe lép a B-terv, azaz Jadon Sancho megszerzése.

 

A Sport portál szerint a katalán elitklubnak – amely a koronavírus-járvány egyik következményeként kénytelen visszafogni a kiadásait – a méregdrága brazil támadó helyett lehet, hogy „be kell érnie” a Borussia Dortmund angol válogatott szélsőjével, ám a 20 éves Sancho átigazolása szintén nem ígérkezik sem egyszerűnek, sem olcsó mulatságnak. Létezik azonban egy új opció: a Sport szerint a német Bundesliga-klub vezetősége elfogadható „cserealapnak” tekintheti a Barca 17 éves nagy tehetségét, Ansu Fatit, akit szívesen látnának a dortmundi csatársorban.

A topklubok közül a Real Madrid és a Manchester United is kivetette hálóját az Európa-szerte keresett Sanchóra, aki az idény eddigi részében 35 meccsen szerepelt a dortmundiaknál, s 17 gólja mellett 19 gólpasszt adott (piaci becsült értéke 125 millió euró).

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik