Barca: felépült az alapember, pályára léphet Madridban

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.29. 14:09
null
Jordi Alba is ott lehet a Santiago Bernabéu Stadion gyepén vasárnap (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona hivatalos felületein nevezte meg az el Clásicóra Madridba utazó 18 játékost. A keretben ott van a sérüléséből felépülő Jordi Alba és Gerard Piqué is.

A 30 esztendős, saját nevelésű balhátvéd két hete, a Getafe elleni találkozón sántikált le idő előtt a pályáról, miután megsérült a combközelítő izma. Eleinte körülbelül egy hónapos kihagyást jósoltak neki, ám a jelek szerint a vártnál gyorsabban meggyógyult – már az elmúlt napokban is részben a csapattal edzett, míg szombaton már teljes értékű edzésmunkát végzett, s a tréning után egészségesnek nyilvánították.

Jordi Albán kívül a Napoli elleni BL-meccsen lecserélt Gerard Piqué is ott lesz a csapattal, Olaszországban összeszedett sérülése nem súlyos.

A gránátvörös-kékek szombat délelőtt tudták le utolsó edzésüket a rangadó előtt, majd vasárnap utaznak Madridba, ahol este kilenckor csapnak össze az ősi rivális Real Madriddal.

A BARCELONA MADRIDBA UTAZÓ KERETE
Kapusok: Marc-André ter Stegen, Neto
Mezőnyjátékosok: Nélson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Arthur, Lionel Messi, Clément Lenglet, Antoine Griezmann, Jordi Alba, Martin Braithwaite, Frenkie de Jong, Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Junior Firpo, Álex Collado, Ansu Fati

FC Barcelona on Twitter

The for #ElClásico!


 

MÁRCIUS 1., VASÁRNAP

SPANYOL LA LIGA
26. FORDULÓ
21.00: Real Madrid–Barcelona (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik