Barcelona: ezért nem jelentették még be Aubameyangot?

Vágólapra másolva!
2022.02.01. 12:39
Mint ismert, sajtóhírek szerint Pierre-Emerick Aubameyang felbontotta szerződését Arsenallal, hogy az idei téli átigazolási időszak utolsó napján csatlakozhasson az FC Barcelona labdarúgócsapatához. A hivatalos bejelentés ugyanakkor még egyik csapat részéről sem történt meg, a Sport pedig azt is tudni véli, hogy miért nem.  

Pierre-Emerick Aubameyang hétfőn átesett az orvosi vizsgálatokon és lencsevégre kapták, amint aláírja szerződését az FC Barcelonával. Ennek ellenére eddig nem történt meg a gaboni csatár átigazolásának hivatalos bejelentése.Pierre-Emerick Aubameyang hétfőn átesett az orvosi vizsgálatokon és lencsevégre kapták, amint aláírja szerződését az FC Barcelonával. Ennek ellenére eddig nem történt meg a gaboni csatár átigazolásának hivatalos bejelentése.

A Sport információi szerint az FC Barcelona beleegyezett, hogy addig nem hozza nyilvánosságra a játékos szerződtetését, ameddig az Arsenal be nem jelenti a szerződésbontást.

Az Arsenal korábbi csapatkapitányának megromlott a viszonya Mikel Arteta menedzserrel, és az utóbbi időben nem került meccskeretbe.

A 32 éves Aubameyang hatalmas fizetést kapott a londoniaknál, távozásával tehát jelentős anyagi terhektől szabadulna meg az angol klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik