Barcelona: elkezdték a tárgyalásokat Sergio Agüero ügynökeivel – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2021.05.07. 16:02
null
Agüero lehet a kulcs Messi maradásában? (Fotó: AFP)
A Sky Sports értesülése szerint az FC Barcelona megkezdte az első tárgyalásokat a Sergio Agüerót képviselő játékosügynökökkel az argentin támadó Spanyolországba igazolásáról. A hír szerint a klub reménykedik abban, hogy a csatár szerződtetésével Lionel Messi is marad a katalán együttesnél.

 

Mint azt már megírtuk, biztossá vált, hogy nem hosszabbítja meg Sergio Agüero nyáron lejáró szerződését a Manchester City. A bejelentés után rögtön elkezdődtek a találgatások az argentin jövőjéről, és a legtöbb sajtóhír az FC Barcelonát tartotta a legvalószínűbb befutónak. A katalán klub mellett az Arsenal és a Chelsea is szóba került, mint lehetséges kérő.

A spanyol futballban jártas Álvaro Montero a Sky Sports Newsnak elmondta, nagy esély van arra, hogy végül a Barcánál köt ki a futballista. A szakértő szerint az, hogy tökéletesen beszéli a nyelvet, ismeri a La Ligát, valamint Messivel nagyon jó barátságban van, hatalmas lehetőséget jelent a 32 éves játékosnak.

„A Barca korábban már jelezte, hogy Joan Laporta, a klub elnöke mindent megpróbál annak érdekében, hogy Messi maradjon, aminek az egyik eleme lehet Agüero szerződtetése. Emellett az elmúlt időszakban láthattuk, hogy a klub ikonja élvezi a játékot, nevetett, amikor megnyerték a Király-kupát, valamint Ronald Koemannal is javult a kapcsolata” – mondta a Sky Sports News-nakÁlvaro Montero.

Agüero 2011-ben igazolt át az Atlético Madridtól a Manchester Cityhez, amelyben eddig 387 találkozón 258 gólt szerzett. A játékos korábban azt nyilatkozta, hogy addig szeretne maradni Manchesterben, amíg sikerül megnyerni a Bajnokok Ligáját. Erre az utolsó idényében hatalmas lehetőség nyílik, hiszen a City bejutott a sorozat döntőjébe.

 


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik