Barcelona: CR-rel különlegesebb volt az el Clásico – Messi

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.15. 17:56
null
Mintha Messi hiányolná Cristiano Ronaldót (Fotó: AFP)
A DAZN Italiának adott interjút Lionel Messi, a Barcelona világklasszisa. Az argentin támadó a beszélgetés során kissé nosztalgikus hangulatban elevenítette fel azokat az el Clásicókat is, amelyeken még az immár a Juventust erősítő Cristiano Ronaldo is szerepelt.


„Nem könnyű fenntartani a legmagasabb szinten való versengést ennyi éven át. Főleg abban a két csapatban, amelyben játszottunk, olyan magas követelményekkel, mint amelyek a Real Madridnál vagy a Barcánál érvényesülnek, annyi éven át fej fej mellett – szerintem ez örökre megmarad. Remek volt az egymás elleni párbaj, az emberek is élvezték, legyen szó akár madridi, barcelonai vagy semleges szurkolókról, bárkiről, aki szereti a futballt” – mondta Messi.

„Amikor Cristiano a Real Madridnál játszott, akkor az el Clásicók – amik már egyébként is különlegesek – még nagyobb jelentőséggel bírtak.”

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi csapatai a portugál 2009-es Madridba szerződésétől 2018 nyaráig minden évben többször is farkasszemet néztek egymással.

DAZN Italia on Twitter

Quello con Cristiano è stato un duello speciale" Leo Messi racconta la rivalità con CR7 #LaLiga #DAZN https://t.co/yTDVZQSZcf


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik