Barcelona: Coutinho szívesen játszana Neymarral, csak kérdéses, hol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.22. 13:59
null
Coutinho (b) klubszinten is szívesen futballozna Neymarral (Fotó: AFP)
Coutinhót Neymarról kérdezték, válaszával pedig újabb pletykáknak ágyazott meg. A Barcelona rekordigazolásának távozását hosszú hetek óta pedzegeti a nemzetközi sajtó, ugyanakkor Neymar katalóniai visszatérése is újra meg újra címlapokra kerül…

„Mindig nagyszerű vele játszani. Sokat futballoztunk együtt a brazil korosztályos csapatokban, egészen különleges játékos” – jellemezte Neymart a De Sola című műsorban Coutinho.

„Öröm az oldalán szerepelni, bár még klubszinten nem volt hozzá szerencsém. Jó lenne egyszer egy klubcsapatban játszani vele– tette hozzá a 26 éves brazil, akit fél évvel azután igazolt le a Barcelona a Liverpooltól 135 millió euró ellenében, hogy Neymar 222 millióért a PSG futballistája lett.

Lehet a közös játékra hamarabb sor kerül, mint azt gondolná: Coutinho esetleges távozása hosszú ideje téma a spanyol sajtóban. A helyzetén pedig nem sokat javított, hogy egy hete a Manchester United ellen szenzációs gólt lőtt a Bajnokok Ligájában, majd gólörömével a szurkolókat provokálta.

Neymar visszatérése is szóba kerül újra meg újra Barcelonában, ám legutóbb a futballista apja jelentette ki, a következő időszakot még Párizsban képzeli el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik