Barcelona: Courtois a katalánok célkeresztjében - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.02. 11:30
Két katalán napilap, a Sport és a Mundo Deportivo egybehangzóan címlapjukon közölte: az FC Barcelona labdarúgócsapata érdeklődik Thibaut Courtois iránt. A Chelsea kapusa jelenleg kölcsönben szerepel az Atlético Madridnál.

A Sport és a Mundo Deportivo is úgy tudja, a Barcelona első számú nyári célpontja Thibaut Courtois, aki hosszú távú megoldást jelenthet kapusposztra. A hír ugyanakkor egy érdekes kérdést is felvet: mi lesz Marc-André ter Stegennel, aki bejelentette távozását a Borussia Mönchengladbachtól és állítólag már meg is egyezett a Barcelonával?

A Sport szerint a katalánoknak bizonyos nehézségeket kell leküzdeniük, ha tényleg meg akarják szerezni a belga kapust. Egyrészt a Chelsea szerződéshosszabbítást ajánlott neki, és Petr Cech utódjaként számol vele, másrészt számolniuk kell azzal, hogy a Real Madrid is kinézte magának Courtois-t. És akkor még nem beszéltünk az Atlético Madridról, amely a kölcsön után szeretné végleg megvenni őt.

A Mundo Deportivo azt írja, Courtois ára 50 millió euró lehet, és a lap szerint a Barcelonának el kell adnia néhány játékost, hogy előteremtse a pénzt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik