Barcelona: Bartomeu elcserélné Griezmannt Joao Félixre

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.08.28. 07:12
null
Griezmann-nak nem volt pocsék éve, de a klasszis szinttől elmaradt (Fotó: AFP)
A Marca beszámolója szerint az FC Barcelona a tavaly megszerzett Antoine Griezmann játékjogát szeretné elcserélni Joao Félixére. A francia támadó így visszatérhetne az Atlético Madridhoz, míg a 120 millió eurós portugál a katalánoknál folytathatná karrierjét.

A spanyol lap szerint a Barca számára már csak amiatt is vonzó alternatíva a csere, mert Griezmann 21 millió eurót tesz zsebre idényenként, míg Félix csupán 3.5 milliót az Atlétinél. A jelentős fizetéskülönbség azonban gondot is jelent: a madridiak nem tudnak és nem is akarnak ennyit fizetni a korábbi játékosuknak.

Miguel Ángel Gil Marín, az Atlético Madrid klubigazgatója állítólag élből nemet mondott a felvetésre, hozzátéve, hogy Griezmannt szívesen viszontlátná a csapatban, de nem Joao Félix játékjogáért cserébe.

A francia világbajnok 2014 és 2019 között 257 tétmérkőzésen 133 gólt szerzett a fővárosi csapatban. Barcelonában egy idény után 48 meccs, 15 gól és négy gólpassz a mérlege.

A másik oldalon Joao Félix Európa egyik legnagyobb ígérete, de a Benficát háta mögött hagyva nem sikerült a legjobban az első légióséve: az egész idényben 36 tétmérkőzésen kilenc gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik