Barcelona: Ansu Fati CR menedzserére cserélte Messi testvérét

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.08.20. 07:23
null
Ansu Fati lecserélte Messi testvérét (Fotó: AFP)<br />
A Mundo Deportivo beszámolója szerint menedzsert váltott Ansu Fati. A Barcelona spanyol utánpótlás-válogatott szélsője, aki a mögöttünk hagyott idényben 33 tétmérkőzésen szerepelt a katalánok felnőttcsapatában, Jorge Mendes pártfogoltjaként folytatja karrierjét.


Jorge Mendes
napjaink egyik legsikeresebb ügynöke, Mino Raiolához hasonló kaliber. A legsikeresebb ügyfele egyértelműen Cristiano Ronaldo, de ő intézi többek között Nélson Semedo és Ángel Di María ügyeit is.

Fati korábbi menedzsere Lionel Messi fivére, Rodrigo Messi volt, aki épp tavaly nyáron segített neki tető alá hozni az első profi szerződését a Barcelonával. A megállapodás 2022 nyaráig szól és a katalánoknak további kétéves opciójuk van a fiatal játékosra.

Sajtóhírek szerint Fati a közeljövőben új, még nagyobb fizetéssel kecsegtető szerződést kaphat, miután 24 bajnokin hét gólt lőtt és a Bajnokok Ligájában is megszerezte már az első találatát – mindezt 17 esztendősen.

Fati karrierjének kezdeti lépéseiről, Rodrigo Messi szerepéről, valamint a futballista által átírt ifjúsági rekordokról itt írtunk bővebben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik