Barcelona: a Milan válogatott játékosával erősítenek – sajtóhír

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.03.15. 13:49
null
Az értesülések szerint Xavi egy telefonbeszélgetés során győzte meg Franck Kessiét (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának ügyeiben mindig jól informált újságíró, Gerardo Romero úgy tudja, hogy a katalánok mindenben megegyeztek Franck Kessiével, akinek június 30-án lejár a szerződése a Milannál.

 

Egy ideje már arról lehet olvasni, hallani, hogy Franck Kessié szerződése lejártával távozik a Milantól, ám mivel többen is érdeklődnek iránta, kérdéses a következő állomáshelye.

Kedden a nemzetközi sajtó egyöntetűen arról írt – Romero információi alapján –, hogy a következő idényt már Barcelonában kezdheti meg a játékos.

Az értesülések szerint Xavi vezetőedző egy telefonbeszélgetés során vázolta a vízióit a 25 éves középpályásnak, és meggyőzte arról, hogy a gránátvörös-kékek kedvéért utasítsa vissza a financiálisan kedvezőbb ajánlatokat.

A 45 millió euróra taksált Kessié 2017-ben hagyta el az Atalantát, hogy csatlakozzon a Milanhoz, amelynek színeiben 213 mérkőzésen 36 gólt és 16 gólpasszt jegyzett. Az elefántcsontparti válogatottban 52-szer szerepelt és 5-ször volt eredményes.

A szerződéskötés esetén hat belső középpályással – Pedri, Gavi, Nico González, Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Kessié – vághatna neki az új évadnak a Barca.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik