Barcelona: a Manchester Citytől jöhet bal oldali védő

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.08.23. 07:29
null
Angelinót a Leipzig is megtartaná (Fotó: AFP)
Sajtóhírek szerint Angelino megszerzését fontolgatja az FC Barcelona. A Manchester City bal oldali védőjét, aki legutóbb az RB Leipzigben futballozott kölcsönben, 30 millió euró körüli összegért szerezheti meg a katalán együttes.


Angelino
2020 januárjában érkezett Lipcsébe, ahol alapember volt az augusztusig nyúló tavaszi szezonban. A 23 éves spanyol bekk a bajnokságban 13-szor, a Bajnokok Ligájában négyszer lépett pályára a RasenBallsport mezében.

A Leipzig vásárlási opciót is szerzett a spanyolra, ám a hírek szerint egyelőre nem kötötték meg a szerződést. Ezt használhatja ki a Barcelona, amely nem sajnálna 30 millió eurót adni az utánpótlás-válogatott labdarúgóért – legalábbis a goal.com beszámolója szerint.

Angelino a Deportivo, majd a Man. City utánpótlásában pallérozódott, 2015-ben a New York Citynél mutatkozott be profiként, aztán a Gironának, a Mallorcának és a NAC Bredának is kölcsönadta manchesteri nevelőklubja. 2018-ban a PSV vásárolta meg 5 millió euróért, és olyan jó teljesítményt nyújtott Eindhovenben, hogy az előző évad elején a Man. City 12 millió euróért visszavásárolta onnan. Az angoloknál – két időszaka alatt – összesen 15 tétmérkőzést számlál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik