Vajon visszatér Messi Barcelonába? (Fotó: AFP)


A Paris Saint-Germain színeiben is megy a játék ebben az idényben Lionel Messinek, de az argentin labdarúgó-válogatott Jamaica elleni 3–0-s győzelme során is duplázni tudott a 36 esztendős világklasszis – újfent jelezve, hogy koránt sincs vége karrierje érdemi részének.

Messi remek formája kapcsán Spanyolországban már meg is kérdezték a Barcelona alelnökét, Eduard Romeut, hogy van-e esély jövő nyáron a klasszis visszahozatalára.

„Szabadon igazolható lesz a jelenlegi állás szerint, szóval biztosan tehetünk valamit az ügy érdekében... mindenesetre technikai döntés lesz” – idézte a gazdasági alelnököt az olasz átigazolási transzferguru, Fabrizio Romano a saját Twitter-oldalán. 

Minden bizonnyal pénzügyi jellegű döntés születik majd: az idén nyári átigazolások ellenére köztudott, hogy a Barcelona az utóbbi években anyagi gondokkal küzd. Mindenesetre a szurkolók továbbra is reménykedhetnek benne, hogy a klub történelmének egyik, ha nem a legmeghatározóbb személyiségét még viszontláthatják a Camp Nouban.