Barca: titkos tárgyalást folytatnak a Man. Cityvel Messiről?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.17. 11:25
Brit lapértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City egyáltalán nem tett le arról, hogy szerződtesse Lionel Messit, az FC Barcelona világklasszisát. Sőt!

A The Sun számolt be arról, hogy az FC Barcelona vezetősége december végén tárgyalt is a Manchester City képviselőivel, s a Barca egyáltalán nem zárkózik el Lionel Messi klubváltásától, miután az argentin klasszis nem kívánja meghosszabbítani 2018 júniusában lejáró szerződését – igaz, a sport.es értesülései szerint a katalánok még nem is tettek le ajánlatot a támadó elé. The Sun számolt be arról, hogy az FC Barcelona vezetősége december végén tárgyalt is a Manchester City képviselőivel, s a Barca egyáltalán nem zárkózik el Lionel Messi klubváltásától, miután az argentin klasszis nem kívánja meghosszabbítani 2018 júniusában lejáró szerződését – igaz, a sport.es értesülései szerint a katalánok még nem is tettek le ajánlatot a támadó elé.

A The Sun úgy tudja, a decemberi megbeszéléseken nem hangzott el konkrét összeg, ám a friss hírek szerint a Manchester City vezetősége azóta jelezte a spanyol gigásznak, 100 millió fontot fizetne Messi játékjogáért.

Az angol klubnál úgy vélik, Pep Guardiola jelenléte megkönnyíti az átigazolást. A lap szerint Messi heti 800 ezer fontot (280 millió forint) keresne Manchesterben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik