Barca: rosszul időzített bejegyzés miatt magyarázkodnak – kép

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.26. 17:38
null
Junior Firpo öt évig tartozott a Real Betis kötelékébe (Fotó: AFP)
Kellemetlen szituációba került az FC Barcelona egy félresikerült Twitter-bejegyzés kapcsán. Mint ismert, a katalánok vasárnap 5–2-re legyőzték a Real Betist, majd közzétettek egy Junior Firpót ábrázoló fotót. A gond csak a kéztartással volt…


Az FC Barcelona augusztusban igazolt játékosa (aki pályára is lépett a sevillai zöld-fehérek ellen) a szóban forgó fotón teljesen ártalmatlan helyzetben, kezét feltartva pózolt – feltehetőleg még az idény előtti hivatalos fotózáson készült a kép.

Ezt tette ki a Barca a Twitterre a Betis elleni ötös után Gerard Piqué korábbi mozdulatára, a manitára utalva – a védő még 2010 novemberében így örült a Real Madrid felett aratott 5–0-s győzelemnek. Ezen sokan fennakadtak amiatt, hogy Firpo 2014-től 2019-ig a Betis kötelékébe tartozott, a sevillaiak szurkolói a hozzászólások között elégedetlenkedtek.

„Az FC Barcelona szeretne őszintén bocsánatot kérni, amennyiben megbántotta a Real Betist vagy a klub szurkolóit a vasárnap esti tweettel. Nem akartunk tiszteletlenek lenni, de nem kellett volna ezt kitennünk egy olyan este, amely ennyire fontos volt Juniornak” – írta utólag az FC Barcelona.

 

FC Barcelona on Twitter

@FCBarcelona wish to sincerely apologise for any offence caused to Real Betis and their supporters regarding a tweet sent out on Sunday evening. No disrespect was intended, but we were wrong to publish it on a night that was very special for Junior. https://t.co/JyvRDw7cuQ



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik