Barcelona: igaz volt a pletyka, váltott a középpályás – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 20:28
null
Németországból és Angliából is volt ajánlata a hírek szerint, de Halilovic a spanyol csapatot választotta (Fotó: Reuters)
Az FC Barcelona hivatalos honlapján adta hírül, hogy mindenben megegyezett a Sporting Gijónnal Alen Halilovic ügyében, a középpályás a 2015–2016-os idény végéig kölcsönben szerepel az újoncnál.

 

„Alen találkozott a Sporting Gijón sportigazgatójával, és igent mondott neki. Mindenben megegyeztünk, Alen nagyon elszánt” –mondta Zoran Stojadinovic, Halilovic ügynöke korábban a Cadena Copénak.

A Sporting Gijón vasárnap 20.30-kor látja vendégül a Realt a La Liga első fordulójában, ezen a találkozón mutatkozhat be a horvát futball egyik legnagyobb tehetségeként számon tartott játékos.

A 19 éves labdarúgónak egyelőre nincs esélye bekerülni a Barca első csapatába, ezért több klubbal is tárgyalt a BL-győztes a kölcsönadásról.

A Hamburg és a West Ham is képbe került, ám a hírek szerint Halilovic nem akarta elhagyni Spanyolországot, ezért döntött úgy, hogy az El Molinónban játszik egy idényt.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik