Barca: Piqué egy remek ember, aki most szenved – Laporta

Vágólapra másolva!
2022.06.17. 16:17
null
„Nagyon nehéz helyzetbe került, megérdemli a szurkolók megbecsülését és szeretetét, nem szabad figyelni az őt lejárató hírekre"
Joan Laporta, az FC Barcelona elnöke megvédte Gerard Piquét, aki az elmúlt hetekben a magánéleti botrányaival vonta magára a média figyelmét.

 

A katalán Sport információi szerint Xavi egy megbeszélésen tudatta korábbi csapattársával, egyben jelenlegi játékosával, Gerard Piquével, hogy a következő idényben már nem számol vele. Döntését a középhátvéd fizikai problémáival és a pályán kívül tanúsított nem megfelelő hozzáállásával indokolta.

Most Joan Laporta, az FC Barcelona elnöke is megszólalt a spanyol középhátvéddel kapcsolatban. Állítása szerint a 35 éves játékos egyáltalán nem viseli jól, hogy szakítottak Shakirával.

„Piqué szenved. Azt hisszük, hogy a híres futballistáknak megvan mindenük, amire csak vágyni lehet, főleg hírnév és pénz, de valójában ők is emberek. Piqué ráadásul egy remek ember” – mondta Laporta a Marcának.


„Ő a Barca csapatkapitánya, s mindent megadott nekünk korábban, ennek így kell lennie ezután is. Úgy döntött, hogy továbbra is profi futballista akar lenni. Választhatott volna, hogy üzletember legyen vagy labdarúgó, és ő az utóbbi mellett maradt” – folytatta az elnök.

„Nagyon nehéz helyzetbe került, megérdemli a szurkolók megbecsülését és szeretetét, nem szabad figyelni az őt lejárató hírekre" – tette hozzá Joan Laporta.

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy a védőnek azért érhetett véget a híres énekesnővel, Shakirával való párkapcsolata, mert összeszűrhette a levet egy pincérnővel. A hírek szerint Piqué állítólagos korrupciós botránya, valamint üzleti ügyei sem tetszenek a katalánoknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik