Barca: Ő a világ legjobb középhátvédje! – Shakira

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.03.21. 10:41
Mint ismert, az FC Barcelona 4–0-ra nyert a Real Madrid otthonában a spanyol La Liga 29. fordulójának szuperrangadóján. A katalánok veterán középhátvédje, Gerard Piqué végigjátszotta a mérkőzést, amely után párja, a világhírű énekes, Shakira ismét a közösségi oldalain dicsérte szerelmét.

„Gerard nem engedi, hogy ezeket nyilvánosan kimondjam. De csak ő képes ilyen hősiesen játszani, felülkerekedik bármilyen sérülésén vagy fájdalmán, és mindig a legjobbját nyújtja. Nem azért mondom, mert a kedvesem, de ő a világ legjobb középhátvédje!” – jelentette ki a 45 évesShakira, aki a posztolt képen a bal kezével mutatja, hány gólt szerzett a Barcelona az el Clásicón.

Mint beszámoltunk róla, a háromszoros Grammy-díjas kolumbiai énekesnő egy héttel ezelőtt hasonló módon méltatta párját, miután Piqué az Osasuna ellen lejátszotta a 600. tétmeccsét az FC Barcelona felnőttcsapatában.

A MÉRKŐZÉS ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSA ITT!

SPANYOL LA LIGA
29. FORDULÓ
Real Madrid–FC Barcelona 0–4 (0–2)
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, 60 017 néző. Vezette: Martínez Munuera
Real Madrid:
Courtois – Carvajal (Mariano Díaz, a szünetben), Militao, Alaba, Nacho (L. Vázquez, 63.) – Casemiro, Kroos (Camavinga, a szünetben), Modric – F. Valverde, Rodrygo (Asensio, 63.), Vinícius Júnior. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Barcelona: Ter Stegen – R. Araújo, Piqué, Eric García, Alba (Dani Alves, 86.) – F. de Jong (Gavi, 71.), Busquets, Pedri (Nicolás González, 86.) – O. Dembélé (Adama Traoré, 80.), Aubameyang (Depay, 71.), Ferran Torres. Vezetőedző: Xavi
Gólszerző: Aubameyang (29., 51.), R. Araújo (38.), Ferran Torres (48.)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik