Barca: Messi máris „elszólta magát”, irány a Chelsea? - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.05. 20:43
null
Messi „elszólta magát”? (Fotó: Reuters)
Lionel Messi, a Barcelona klasszisának távozása évek óta téma a nemzetközi sajtóban. Több európai topklubbal is összehozták már az argentint, ám a történet vége minden átigazolási időszakban ugyanaz volt: Messi maradt a katalánoknál. De ahogy mondják: új év, új remények…

Amikor már azt hittük, lezárul a Messi-saga, újra lángra kapott a pletyka, mely szerint távozhat a Luis Enriquével elégedetlen argentin.

Mit jelent a követés? (Fotó: Instagram)
Mit jelent a követés? (Fotó: Instagram)

Alig pár nappal ezelőtt a Mundo Deportivo közölt részletes riportot az ügyről, melyben a spanyolok leírták, a Chelsea, valamint a PSG is mindent bevetett, ám nem sikerült meggyőzni a gránátvörös-kékek tízesét, aki így a maradás mellett döntött.

Most újabb fordulatot vett a történet, méghozzá egy apró gesztus miatt. És hogy mi történt? Lionel Messi elkezdte követni az Instagramon a Chelsea FC hivatalos oldalát.

Ez mindössze azért furcsa, mert az argentin mindössze a Barcelona, valamint nevelőegyesülete, a Newell's profilját „lájkolta".

Alig pár perccel később Messi párja, Antonella Rocuzzo bonyolította tovább a történetet, az argentin modell a Twitteren és az Instagramon is rányomott a „Follow”-gombra a londoniak lapján.

A katalánok argentin klasszisa egyetlen kattintással felrobbantotta az internetet (Fotó: Instagram)
A katalánok argentin klasszisa egyetlen kattintással felrobbantotta az internetet (Fotó: Instagram)

Persze néhány kattintásból nehéz messzemenő következtetéseket levonni, azért – mondanunk sem kell – ezek a klikkek egy pillanat alatt felrobbantották az internetet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik