Barca: Messi önfejűségének Neymar itta meg a levét - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.20. 00:18
null
Messi nem akart lejönni, úgyhogy Neymar hagyta el a pályát (Fotó: theguardian.com)
Mint ismert, a Barcelona hazai pályán 3–0-ra legyőzte az Eibart a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában. A mérkőzésen gólt szerzett és gólpasszt adott Lionel Messi, a katalánok argentin klasszisa, akit a hajrában pihentetés céljából lecserélt volna Luis Enrique vezetőedző, de erőfeszítéseit nem koronázta siker.

A Barca a második félidő derekán tizenöt perc alatt szerzett három góljával eldöntötte a három pont sorsát, így Luis Enrique a találkozó hajrájában szerette volna lehívni a pályáról Messit, gondolván a soron következő feladatokra, az Ajax elleni BL-csoportmeccsre, valamint a Real Madrid elleni bajnoki rangadóra.

A két cserelehetőséget addigra már kihasználó szakember kiabált is az argentinnak, hogy mit szólna hozzá, ha harmadikként ő jönne le, Messinek azonban szemmel láthatóan nem tetszett az ötlet.

Hiába Luis Enrique „Leo, Leo!” felszólításai, a mindig játékra éhes négyszeres aranylabdás hátat fordított a kispadnak, jelezvén, nem kívánja idő előtt befejezni a mérkőzést.

A Barcelona vezetőedzője jobb megoldás híján tudomásul vette „felettese” döntését, így az ifjú Munir El Haddadi végül a másik kulcsjátékos, az engedelmesebb Neymar helyét vette át a mérkőzés hajrájában.

LUIS ENRIQUE HIÁBAVALÓ ERŐFESZÍTÉSEI

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik