Barca: megegyeztek a Sevillával a védő átigazolásáról – hivatalos

Vágólapra másolva!
2022.07.28. 19:25
Igaznak bizonyultak a sajtóhírek, a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona a hivatalos oldalán jelentette be, hogy megállapodott a Sevillával a 23 éves Jules Koundé átigazolásáról, a játékosnak azonban még át kell mennie a kötelező orvosi vizsgálaton, és alá kell írnia a szerződést.

Nem állnak le az anyagi gondokkal küzdő gránátvörös-kékek az átigazolási piacon,Franck Kessié,Raphinha,Andreas ChristensenésRobert Lewandowskiután a Sevilla 23 éves védőjét, a Chelsea által is körüludvarolt Jules Koundétis megszerzik.Franck Kessié,Raphinha,Andreas ChristensenésRobert Lewandowskiután a Sevilla 23 éves védőjét, a Chelsea által is körüludvarolt Jules Koundétis megszerzik.

A gyors és labdabiztos védőként definiált Koundé a Bordeaux utánpótlásában nevelkedett, majd 2017-ben bemutatkozott a klub felnőttcsapatában is. Két évvel később klubrekordot jelentő 25 millió eurót fizetett a 178 centiméter magas játékosért a Sevilla, amelyben összesen 133 tétmérkőzésen szerepelt (ezeken 9 gólt szerzett, és 3 gólpasszt adott), valamint megnyerte vele az Európa-ligát 2020-ban.

Az FC Barcelona nem közölte, mennyit fizetett a 11-szeres francia válogatottért, de a Transfermarkt szerint a vételár 50 millió euró volt.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik