Barca: Luis Enrique kétmeccses ultimátuma - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.06. 10:20
A barcelonai kiadású Mundo Deportivo napilap arról számolt be, hogy Luis Enrique kétmeccses ultimátumot kapott a vezetőktől. Ha a csapat nem nyeri meg soron következő két mérkőzését, a vezetőedző hasonló sorsra jut, mint a hétfőn menesztett sportigazgató, Andoni Zubizarreta.

 

 

SZAVAZÁS

Hibázott Luis Enrique, hogy nem rakta a kezdőbe Messit és Neymart a Real Sociedad ellen?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A gránátvörös-kékek mindkétszer a Camp Nouban játszanak: csütörtökön az Elchét fogadják a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán, míg a vasárnapi bajnokin a velük azonos pontszámmal álló címvédő Atlético Madridot.

A másik elvárás Luis Enriquével szemben, hogy javítsa munkakapcsolatát a keret tagjaival, főként a kulcsemberekkel. A vezetőségnél az csapta ki a biztosítékot, hogy a Real Sociedad vendégeként 10-ra elveszített vasárnapi bajnokin Messi, Neymar, Gerard Piqué és Dani Alves is csak kispados volt. A tréner az argentin és a brazil támadó mellőzését azzal magyarázta, hogy az ünnepek alatt sokat utaztak, és fáradtan tértek vissza, így kockázatos lett volna őket a kezdőbe jelölni.

A félidőben beszálló Messi a hétfői nyílt edzésről betegség – állítólagos gyomorbántalmak – miatt kimentette magát, viszont Luis Enrique már arról beszélt, hogy nem volt szép tett az aranylabdástól becsapni a drukkereket, akik személyesen is szerettek volna találkozni vele. Messit viszont gyomorpanasza nem akadályozta meg, hogy még a vesztes bajnoki után ne vesszen össze a vezetőedzővel, majd egy ilyen kritikus pillanatban ne jelölje meg követőként a Chelsea hivatalos Instagram-oldalát. Pont a londoni „kékekét”, akikkel az elmúlt hetekben-hónapokban rendre összeboronálta őt a sportsajtó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik