Barca: Londonban a csapat játékosa, télen biztosan távozik – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.03. 11:24
Arda Turan a télen biztosan távozik a Barcától, az viszont még nem dőlt el, hol folytatja a török játékos. A 30 éves középpályás a héten ügynöke társaságában Londonban járt, a hírek szerint az Arsenal lehet a következő klubja.

„Az még nem világos, hogy hol folytatja, de mindenképp távozni szeretne Barcelonából. Három-négy csapat érdeklődik iránta, Spanyolországból, Olaszországból és Angliából is keresik. A Galatasaray nem téma. Két héten belül dönteni fogunk, és két opció van: vagy végleg elhagyja a Barcát, vagy kölcsönbe távozik” – fogalmazott a labdarúgó menedzsere, Ahmet Bulut.„Az még nem világos, hogy hol folytatja, de mindenképp távozni szeretne Barcelonából. Három-négy csapat érdeklődik iránta, Spanyolországból, Olaszországból és Angliából is keresik. A Galatasaray nem téma. Két héten belül dönteni fogunk, és két opció van: vagy végleg elhagyja a Barcát, vagy kölcsönbe távozik” – fogalmazott a labdarúgó menedzsere, Ahmet Bulut.

Arda Turan 2015 nyarán 34 millió euróért igazolt a katalán sztárcsapathoz. A gránátvörös-kékeknél eddig 55 tétmérkőzésen lépett pályára, összesen 15 gólt szerzett és 11 asszisztot jegyzett.

Ebben az idényben egy percet sem játszott még a jelenleg sérült futballista.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik