Barca: Légy bátor, a világ a bátraké! – Dani Alves Neymarnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.31. 14:16
Dani Alves, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain játékosa honfitársának, a Barcelonánál futballozó Neymarnak üzent.

A 34 éves védő nagy meglepetésre néhány hete épp a PSG-hez távozott, miután a Juventusszal szerződést bontott. épp a PSG-hez távozott, miután a Juventusszal szerződést bontott.

Dani Alves most megszólalt honfitársa, Neymar lehetséges távozása kapcsán – mint ismert, a Barca támadója állítólag távozni akar a gránátvörös-kékektől, és minden valószínűség szerint a párizsi csapatnál folytatja, miután a Paris Saint-Germain kifizeti Neymarért a szerződésében szereplő 222 millió eurós kivásárlási árat.

„Ez fontos döntés. Olyan, amit minden férfinak meg kell hoznia – bátorította Dani Alves Neymart. – Az egyik legjobb barátomról van szó, és mindig azt szeretném, ha vele játszhatnék, de nem kényszeríthetem erre, nem dönthetek helyette.”

„Segítettem neki, amikor a Barcelonába jött. Nem mondtam meg neki, mit tegyen, de beszéltem neki arról, mi vár rá a katalánoknál. Ezek után úgy határozott, odaigazol. A döntés a bátraké, és én vagyok a legbátrabb. Csak azt szeretném, ha a barátom boldog lenne, teljesen mindegy, hol játszik. Persze nyilvánvalóan jobb lenne, ha itt lenne velem. Ez olyan döntés, amit alaposan végig kell gondolnia, mérlegelnie kell, ugyanakkor önzőnek kell lennie. Ha egy dolgot tanácsolhatnék, az az lenne: »Légy bátor, a világ a bátraké!«”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik