Barca: Kevesen tudnak nemet mondani a legnagyszerűbb klubnak – Kessié

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.07.06. 17:03
null
Hivatalosan is bemutatták Franck Kessiét a katalánok (Fotó: AFP)
Korábban beszámoltunk róla, hogy az FC Barcelona szerződtette az AC Milantól távozó elefántcsontparti középpályást, Franck Kessiét. A bemutatására szerdán került sor, először nyilatkozott mint a gránátvörös-kékek játékosa – erről a klub honlapja tájékoztatott.

 

Ingyen szerezte meg az FC Barcelona az olasz bajnok AC Milan középpályását, Franck Kessiét. Az elefántcsontparti játékost a katalánok most hivatalosan is bemutatták, a sajtótájékoztatón Kessié mellett a klub elnöke, Joan Laporta is nyilatkozott.

„Kevés olyan játékos van, aki nemet tud mondani a Barcának, ez a legnagyszerűbb klub a világon” – kezdte Kessié.

„Nagyon várom már, hogy elkezdődjenek az edzések, megismerhessem a stábot és az új csapattársaimat. Készen állok arra, hogy megtegyem, amire az edzőnek szüksége van. Középpályásként gondolok magamra, de azon a poszton játszom majd, ahol ő szeretné” – folytatta az elefántcsontparti válogatottban 58-szor pályára lépő játékos.

Kessié a sajtótájékoztatón megemlítette Yaya Tourét, az egyetlen elefántcsontpartit, aki eddig magára ölthette a Barca mezét: „Nagyszerű labdarúgó. Az álmom, hogy elég keményen dolgozzak ahhoz, hogy olyan karrierem legyen, mint az övé.”

„Nagyon örülünk annak, hogy Kessiét megszereztük, mivel ezzel teljesítettük az edző egyik kívánságát” – nyilatkozta Joan Laporta.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik