Barca: hekkertámadás! Simon András a katalánok játékosa lett!

Vágólapra másolva!
2019.05.15. 15:51
Szerda délután futótűzként terjedt több közösségi oldalon, hogy az FC Barcelona hivatalos weboldalán megtalálható Alexandre Lacazette profilja a klub játékosai között. Később kiderült, valami történhetett a katalán csapat weboldalával, ugyanis nem csak az Arsenaltól „igazolt” a Barca...

Az Arsenal szurkolói a szívükhöz kaphattak, hiszen az utóbbi hetekben valóban pletykálták, hogy a francia támadót szívesen látnák az FC Barcelonánál. Aggodalomra azonban egyelőre semmi okuk nincs az Arsenal híveinek, mert hekkertámadás vagy valamilyen rendszerhiba történhetett.

A probléma a Barca weboldalának kódjában lehet, ugyanis ha kicseréljük az adott url-ben a négy számot, és ráfrissítünk az oldalra, azonnal egy másik, nem Barcelona-játékost ad fel a honlap.

Kipróbáltuk: kicseréltük a számokat 3419-re (teljesen véletlenül!), és már láttuk is Simon Andrást, illetve a magyar játékos születési dátumát, súlyát és magasságát.

 

Íme a link: https://www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/players/3419/Alexandre-Lacazette

Egyébként nem csak négyjegyű számokkal működik, akár ötjegyű számot is be lehet írni. Az 1-es például éppen David Seaman.

Az FC Barcelona még nem reagált a történtekre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik