Barca: elhappolnák a Valencia csapatkapitányát – sajtóhír

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.05. 12:48
null
José Gaya sajtóhírek szerint a Barcelona játékosa lehet (Fotó: AFP)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 2020–2021-es kiírásának harmadik helyén végző FC Barcelona sajtóhírek szerint szemet vetett a 13. helyen záró Valencia csapatkapitányára, José Gayára.

 

A La Ligában idén gyengélkedő Valenciának üde színfoltja volt a balhátvéd José Gaya játéka, aki a „denevérek” saját nevelésű játékosa. A 26 éves játékos a spanyol válogatott Eb-keretének is tagja, és olyannyira kinőtte magát, hogy a spanyol napilap, a Mundo Deportivo szerint a Barcelona nyártól szívesen látná soraiban.

Gaya támadó felfogású balhátvéd, aki szívesen lép fel a támadásokkal – ezt tükrözi az idény során kiosztott hét gólpassza, valamint szerzett egy gólja, amelyet 34 tétmérkőzésen hozott össze. Ezek a statisztikák azt sejtetik, hogy méltó kihívója lehet honfitársának, Jordi Albának, aki szintén a Valenciából igazolt a Barcelonához 2012-ben.

A Mundo Deportivo hozzáteszi, a Barcelona dolgát könnyítheti, hogy Gaya megszüntette a szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalásait a Valencia vezetőségével.

A bekk jelenlegi kontraktusa 2023 nyaráig szól nevelőegyesületével, piaci értékét pedig 35 millió euróra becsülik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik