Barca: El kell ismerni, Messi nem játszik jól - Dani Alves

Vágólapra másolva!
2013.03.12. 13:46
Dani Alves, a Barcelona labdarúgócsapatának brazil védője a Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágója előtt az El Mundo Deportivónak nyilatkozva elismerte: a gránátvörös-kékek argentin klasszisa, Lionel Messi nem teljesített jól az utóbbi mérkőzéseken, és ezért a hangulata rossz is mostanában.

„Messi a mindennapokban ugyanolyan, mint volt, de nem akarok képmutató lenni, egyértelmű, hogy az utóbbi meccseken nem teljesített úgy, ahogy megszoktuk tőle” – nyilatkozta a brazil szélső védő.

Messi a szombati, Deportivo elleni siker alkalmával csereként beállva gólt szerzett – ez sorozatban már a tizenhetedik bajnokija volt, amelyen betalált –, s ezzel megdöntötte a lengyel Teodor Peterek 1937-es rekordját, Dani Alves szerint azonban az argentin klasszison így is látszik, hogy nem érzi jól magát az utóbbi időben.

„Nem tudom, miért szerepel gyengébben mostanában, ezt nem próbáltam kideríteni. Nem kérdezgetem tőle; ha beszélni akar velem, tudja, hogy számíthat rám. Tisztelem annyira, hogy ne zaklassam ilyenekkel, de egyértelmű, hogy rossz a hangulata” – zárta nyilatkozatát Dani Alves.

A Barcelona kedden 20.45-kor lép pályára a Camp Nouban a Milan elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján. Az első mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedtek idegenben a katalánok.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik