Barca: Coutinho visszakerülhet Liverpoolba, de nem az Anfieldre – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.04.27. 10:38
null
Coutinho ideje lejárt a Barcánál? (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona brazil középpályására, Philippe Coutinhóra vetett szemet a Premier League-ben szereplő Everton – olvasható a Marca honlapján.

 

Philippe Coutinho az idény elején tért vissza Barcelonába, miután lejárt a kölcsönszerződése a Bayern Münchennél – a németeknél parádés szezonja volt, a Bundesligát, a Bajnokok Ligáját és a Német Kupát is bezsebelte.

A brazil középpályás sérülés miatt már december óta nem játszott a katalán csapatban. Ronald Koeman számított rá, és sokszor a kezdőben is kapott helyett Coutinho, ám a sok kihagyás miatt nem lenne meglepő, ha végleg megszabadulna tőle a Barcelona.

A Marca információi szerint az Everton erősen figyeli Coutinho helyzetét, és 40 millió eurót is kifizetne a Barcának, hogy a Goodison Parkba csábítsa. Nem ez lenne az első üzlet a két klub között, André Gomes, Lucas Digne és Yerry Mina is Katalóniából költözött a liverpooli kékekhez.

Az biztos, hogy a Liverpool-szurkolók nem tapsolnák állva egykori kedvencüket, ha valóban úgy dönt, hogy a városi riválishoz igazol.

 


 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik