Barca: a PSG „visszautasíthatatlan” ajánlatot tenne Messinek – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.04.28. 14:02
null
Lionel Messi legutóbb idén, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott a PSG ellen (Fotó: AFP)
Marcelo Bechler, a TNT Sports tudósítójának értesülései szerint a Paris Saint-Germain már előkészített egy „visszautasíthatatlan” ajánlatot Lionel Messinek, akinek nyáron lejár a szerződése az FC Barcelonánál, s akit a párizsi klub továbbra is szeretne a soraiban tudni a 2021–2022-es idény kezdetétől.

Az FC Barcelona ügyeiben általában jól értesült TNT Sports tudósító, Marcelo Bechler szerint a Ligue 1-címvédő Paris Saint-Germain már előkészített egy ajánlatot Lionel Messinek, akinek szerződése nyáron jár le az FC Barcelonánál.

Az elmúlt hónapokban a nemzetközi sajtó rendszeresen összeboronálta a hatszoros Aranylabdás klasszist a PSG-vel, valamint a Manchester Cityvel is, miután az argentin klasszis tavaly nyáron kijelentette, hogy szeretné elhagyni a Barcát. Ez nem történt meg, a klubnak pedig azóta régi-új elnöke van Joan Laporta személyében, aki többször is kijelentette már megválasztása óta, hogy biztos benne, Messi marad a katalán együttesnél.

A PSG – vagy bármelyik klub – ettől függetlenül ajánlatot tehet a nyáron szabadon igazolhatóvá váló játékosnak. A TNT Sport ezúttal arról ír, hogy a párizsiak olyan ajánlatot készülnek tenni, amely két évre szól, de harmadik éves hosszabbítási opciót is tartalmaz, s amellyel „jóval” több pénzt keresne, mint a nem túl fényes anyagi helyzetben lévő katalánoknál – konkrét összegről a cikkben nem esik szó.

A párizsiak szerda este Bajnokok Ligája-elődöntőt játszanak a Manchester Cityvel, a bajnokságban pedig továbbra is harcban vannak a bajnoki cím megszerzéséért. Legnagyobb sztárjaik közül sajtóhírek szerint Neymar hamarosan hosszabbíthat – neki régi vágya újra Messivel futballozni –, míg Kylian Mbappé nemrég évi 40 millió eurós fizetésre mondott nemet.

BAJNOKOK LIGÁJA

ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
21.00: Paris Saint-Germain (francia)–Manchester City (angol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik