Barca: A klub még mindig vonzó – Guardiola szerint megszerezhetik Sterlinget

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.11.09. 14:12
null
Jó vétel lenne Sterling a Barcának? (Fotó: AFP)
A Manchester City labdarúgócsapatának spanyol menedzsere szerint az FC Barcelona még mindig vonzó klub, s azt tesz, amit csak szeretne, így könnyen megszerezheti Raheem Sterlinget is – írja a Mundo Deportivo.

 

Az FC Barcelona spanyol sajtóértesülések szerint érdeklődik a Manchester City angol szélsője, Raheem Sterling iránt. A még mindig csak 26 éves játékos állítólag a távozást fontolgatja, hiszen Jack Grealish érkezése óta nem kap sok játéklehetőséget a Cityben.

Guardiola korábban már elmondta, nem tud arról, hogy a támadó elvágyódna. Most ismét megkérdezték a Barca megkereséséről.

„Fogalmam sincs arról, hogy a Barca érdeklődne, és ha lenne, akkor sem mondanám el. Természetesen, ha a Barcelona szeretné az egyik játékosunkat, könnyen megszerezheti. Az FCB továbbra is vonzó klub, sőt, több mint vonzó. A város, a klub, a történelme az edzőknek és a játékosoknak is imponáló. Akár jó, akár rossz passzban van, a Barca azt tehet, amit csak akar” – mondta a spanyol menedzser.

A nehéz pénzügyi helyzet ellenére a Barca-szurkolók végre izgatottak lehetnek, hiszen szombaton a katalán együttes hivatalosan is bejelentette, hogy Xavi veszi át a csapat irányítását.

Guardiola szerint egykori játékosa készen áll a csapat kispadjára. Xavi stábjához csatlakozhat a futballcsapat korábbi két klasszis védője, a brazil Dani Alves és a katalán Carles Puyol is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik