Atlético: Zágrábból érkezett kapus négy évre – hivatalos

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.20. 18:11
null
Ivo Grbic aláírt az Atlético Madridhoz (Fotó: Facebook/NK Lokomotiva Zagreb)
Horvátországból igazolt kapust az Atlético Madrid, a 24 esztendős Ivo Grbic négyéves szerződést kötött a spanyol élvonalbeli labdarúgócsapattal – számolt be róla a klub a hivatalos honlapján.


A 196 centiméter magas, sokszoros horvát korosztályos válogatott kapus az NK Lokomotiva Zagrebtől érkezett, melynél az előző idényben 38 tétmérkőzésen védett. (Csapattársa volt Myrto Uzuni, aki a nyáron a Ferencvárosba igazolt.)

Grbic – aki korábban játszott a Hajduk Splitben is – 2024-ig írt alá az Atlético Madridhoz. Példaképének Oliver Kahnt tekinti. Horvát sajtóhírek szerint a spanyolok 3.5 millió eurót fizettek érte, de a végleges vételár bizonyos feltételek megvalósulásakor 6 millióig is felkúszhat, illetve a továbbértékesítése esetén a Lokomotiva bizonyos százalékban részesül majd Grbic átigazolási díjából.

A spanyol klub kiszemeltjei között állítólag Marko Dmitrovics is szerepelt, de a volt újpesti kapus szerződtetése Grbic érkezésével jelentősen csökkent.


Az Atlético Madrid csütörtökön eddigi második számú kapusa, Antonio Adán távozását is bejelentette. A Real Madrid korábbi futballistája a Sporting CP-ben folytatja a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik